De ce V. Ozon si Ef. Nord?

…pentru ca in sezoanele 2016 si 2017, dupa media notelor turistilor, Vila “Ozon”  s-a situat pe locul 1 din peste 330 unitati din Eforie inregistrate si notate pe site-ul www.turistinfo.ro (cel mai renumit si vizitat site de profil). Turistii care au calcat pragul vilei, au apreciat curatenia desavarsita, dotarile, locatia, discretia si amabilitatea gazdelor. Si in prezent suntem in top 5.

…pentru ca avem recenzii f. bune atat pe turistinfo.ro, cat si pe Travelminit.ro sau pe pagina de Facebook (care numara in prezent peste 2.300 de aprecieri)

…pentru ca putem caza si beneficiarii tichetelor si cardurilor de vacanta.

…pentru ca suntem autorizati si clasificati cu 3 stele de Ministerul Turismului

…pentru ca suntem responsabili si aplicam toate masurile de siguranta legale privind dezinfectarea frecventa a spatiilor comune cu substante profesionale, in contextul actual, al pandemiei cu Covid-19. Sterilizam camerele dupa fiecare plecare cu lampi profesionale germane, vizibile in foto de prezentare.

Eforie Nord este recunoscuta pentru plajele extinse si modernizate recent, foarte spatioase, cu nisip fin, apa marii curata, intrarea lina in apa marii si preturile decente la cazare si masa.

Vila “Ozon” se afla la doar 500 m de plaja Steaua de Mare si 600 m de plaja Acapulco, fiind situata intr-un cartier linistit de case si vile, departe de terasele si tumultul falezei sau de strazile centrale ale Eforiei Nord, cu trafic intens.

Teatrul de vara, parcul si un loc de joaca spatios se afla la doar 7 min de mers (in centrul statiunii).

Doritorii de scufundari cu echipament si instructor, pot apela conta-cost la centrul de scufundari situat chiar langa Vila Ozon.

Aqua Park Eforie este o alta atractie ce va sta la dispozitie, fiind la 12 minute de mers pe jos (zona Belona).

Prin parteneriatul cu agentia Verada Tour, va intermediem o zi de neuitat in Delta, ce include plimare cu vaporasul, bird-watching, picnic pescaresc.

Minicarele electrice si pline de culoare, fac turul statiunii Eforie la fiecare 15 minute.

La doar 6 minute de Vila Ozon (zona Acapulco) se afla Luna-Park,  cu o diversitate de carusele, masinute si jocuri, ce fac deliciul celor mici.

Pentru tratamentul cu renumitul namol de Techirghiol, care aici va este la indemana, proprietarii va pot furniza informatii utile. Exista doua zone amenajate (cu taxa si fara taxa) pe tarmul lacului dinspre Eforie Nord, unde se poate face cura de namol si baie in lac.
Deasemeni, puteti beneficia gratuit de proceduri de fizioterapie la Sanatoriul Balnear Grand (situat la 600 m de vila), cu bilet de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate (in limita plafonului lunar al C.A.S.)

Restaurantul “Terasa cu ancore”, aflat la 3 case (60 m) de vila Ozon, va ofera un bogat meniu cu specific pescaresc, cu produse proaspete, de calitate. Alaturat se afla restaurantul “Turist”, cu bucatarie specific romaneasca.

Cura cu aerosoli si mersul descult pe nisip sunt remedii recomandate si la indemana oricui, cand va aflati la mare! Nu le ignorati ! 😉

Pentru cumparaturi la preturi decente, va recomandam magazinul ”Lidl” (aflat in apropierea garii Eforie Nord, cca 2,5 km) si magazinul ”Profi”, situat in centrul statiunii, la 900 m de mers.